Pristupačna i čista energija

Ivan Mrvoš dobio je nagradu National Geographica

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 12. prosinca 2019. – Osnivač i direktor tvrtke Include, proizvođača pametnih rješenja iz Hrvatske, Ivan Mrvoš, dobio je nagradu časopisa National Geographic Hrvatska koja se dodjeljuje pojedincima, timovima, tvrtkama i institucijama koji najviše u Hrvatskoj pridonose održivosti.

Nagrada je dodijeljena jučer navečer u Hrvatskom glazbenom zavodu, a zove se „Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje”.

National Geographic Hrvatska taj projekt je predstavio početkom godine i uskladio ga s UN-ovih 17 ciljeva održivog razvoja.

„Prije četiri godine, kada smo započeli s projektom pametnih klupa i tvrtkom, nismo očekivali kako će godišnje više od dva milijuna ljudi koristiti naše proizvode na 51 tržištu diljem svijeta. Više od 1.300 naših proizvoda proizvelo je do sada preko 40 tisuća kWh energije iz obnovljivih izvora i time smanjilo proizvodnju CO2. To danas možda nije još uvijek velika brojka, ali vjerujem kako će kroz godine sve više naših proizvoda, također zasnovanih na obnovljivim izvorima energije, doprinijeti smanjenu CO2 na globalnoj razini i tako osigurati bolju budućnost za buduće generacije, izjavio je Ivan na ceremoniji dodjele nagrade.

Više pojedinosti: www.include.eu

__

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: