Programiranje financijskog razdoblja 2021.-2027.

Radne skupine Vlade RH / Radne skupine HUP-a

0 Flares 0 Flares ×
Foto: Pexels

Zagreb, 4. siječnja 2021. – U okviru Pododbora za fondove u razdoblju 2021.- 2027. Vlada RH uspostavlja radne skupine za programiranje financijskog razdoblja 2021.-2027. Radne skupine će izraditi programske dokumente za novi Višegodišnji financijski okvir po područjima: 1) Pametna Hrvatska, 2) Zelena Hrvatska, 3) Povezana Hrvatska, 4) Solidarna Hrvatska, 5) Sigurna Hrvatska, 6) Integrirani teritorijalni razvoj i 7) Pomorstvo i ribarstvo.

Hrvatska udruga poslodavaca poziva svoje članove da sudjeluju u radu tih radnih skupina, angažmanom kroz interne istoimene radne skupine HUP-a koje će se baviti istim sadržajem kao i vladine radne skupine. Sastanci će se održavat online, putem Microsoft Teams-a, a cilj im je izraditi prijedlog izmjena i dopuna programskih dokumenata kao podlogu za rad predstavnicima HUP-a u vladinim skupinama. Prijedlozi koje članovi na ovaj način interno usuglase, osim u vladinim radnim skupinama, javno će se objavljivati kao pozicije HUP-a.

Više pojedinosti u prilogu, u kojem se nalazi Odluka Vlade iz koje se mogu uočiti pojedinosti specifičnih ciljeva i opise svakog od sedam navedenih područja.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: