Programiranje za sve

Inicijativa Code Week

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 15. listopada 2019. – U centru znanja, kreativnosti i inovacija, HUB 385, tijekom ovog tjedna i u suradnji s tvrtkom SAP, obilježava se Code Week, međunarodna inicijativa koja za cilj ima potaknuti i omogućiti digitalnu pismenost djece i odraslih.

Od prošle subote do kraja ovog tjedna u prostorima HUB385 održava se niz besplatnih radionica o osnovama programiranja i kodiranja.

Obilježavanje ovog, nazovimo ga tehnološki orijentiranog tjedna, traje već 4 godine, a HUB385 dio je ove priče već treću godinu.

Možda najpoznatiji predavač na Code Week radionicama je Albert Gajšak, poznati kreator MAKERbuina – igraće konzole i sam-svoj-majstor mobitela, koji je na Kickstarter kampanji nadmašio sva očekivanja.

Uz radionice za klince, dio programa bit će posvećen odraslima i to kroz radionicu o osnovama programiranja koju će predvoditi Mariza Maini, uspješna programerka koja je svoj put započela u turizmu, a onda shvatila da je njena prava ljubav informatika i programiranje.

Sve radionice u potpunosti su besplatne, potrebno se samo prijaviti preko službene stranice https://hub385.com/code-week.
___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: