#Prvi put

Promotivni projekt Zagrebačke banke

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 10. rujna 2020. Jučer je na seoskom imanju Zaluka, u zagrebačkoj podsljemenskoj četvrti Stenjevec, predstavljen novi projekt Zagrebačke banke – projekt poticanja razvoja malih poduzetnika u turizmu: #Prviput.

Riječ je o nagradnom natječaju za male i mikro poduzetnike u turizmu u kojoj mogu osvojiti marketinšku kampanju s nacionalnim emitiranjem.

Do kraja rujna mogu se prijaviti vlasnici OPG-ova, obiteljskih hotela, vinarija, odmarališta, ekofarmi, turustički vodiči, itd. – svi koji imaju neki turistički projekt koji se od većine ostalih razlikuje originalnošću i inovativnošću pristupa turizmu te maštovitom primjenom novih tehnologija.

Petnaest nagrađenih osvaja profesionalnu produkcijsku i promocijsku podršku u izradi vlastite marketinšku kampanje koja se sastoji od spota na televizijama (što dobivaju dva prvoplasirana turistička projekta), te promocije na internetu, novinama i aplikacijama na mobitelima (što dobivaju svi).

Nagradni natječaj za male i mikro poduzetnike u turizmu u kojoj mogu osvojiti marketinšku kampanju s nacionalnim emitiranjem.

Smisao natječaja je potaknuti na razvoj do sada manje poznate domaće lokalne destinacije – odredišta na kojima bi većina ljudi u Hrvatskoj, iako se nalaze u njihovoj zemlji, tamo otišla: prvi put.

Pravo prijave imaju sve punoljetne osobe s registriranom poslovnom djelatnošću u turizmu.

Više pojedinosti: www.prviput.hr


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: