Sajmovi Ambienta, Biam i Zavarivanje

Na Zagrebačkom velesajmu

0 Flares 0 Flares ×
Osim komercijalnih štandova, na sajmu će sudjelovati i nekomercijalni izlagači, između ostalih, i Hrvatska gospodarska komora koja je partner ovogodišnjega izdanja sajma. / Foto: ZV

Zagreb, 15. listopada 2020. – Od jučer pa sve do nedjelje Zagrebački velesajam domaćin je 25. Međunarodnog sajma alata i alatnih strojeva Biam i 28. Međunarodnog sajma zavarivanja i antikorozivne zaštite – Zavarivanje te izložbe namještaja, Ambienta. Sajmovi su smješteni u tri paviljona, a broj izlagača smanjen je zbog koronavirusa. U tri paviljona, na 5200 kvadrata izlaže ukupno 76 izlagača.

Posjetitelji Biama imaju priliku vidjeti najnovija tehnološka dostignuća i inovacije u području računalno upravljanih alatnih strojeva, robotike, materijala za strojnu obradu, procesne opreme u području zavarivanja te proizvode, sredstva i načine primjene optimalne antikorozivne zaštite.

Ambienta je međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije i održava se do nedjelje, 18. listopada. Pozornost na Ambienti plijeni lijepo i neobično uređen paviljon broj 8 u kojem se nalazi mnoštvo skulptura i umjetničkih djela koji su dio Art Faira.

Ulaz na sajmove je besplatan.

Biam i Ambienta održavaju se bienalno, a broj izlagača je na prethodnom izdanju (u 2018. godini) rastao za više od 30 posto pa je tako svoje proizvode i usluge predstavilo 325 izlagača iz više od 30 zemalja.

Više pojedinosti


 

Odgovori

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: