Samo kulturno-umjetnički događaji!

Obavijest korisnicima platforme Sigurna okupljanja

0 Flares 0 Flares ×
Foto: Matheus Viana, Pexels

12. lipnja 2021. – Povodom najnovine odluke Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja, posebno u pogledu organiziranih gledanja utakmica Europskog nogometnog prvenstva i povećanoga broja događanja, nositelji platforme pozivaju organizatore događanja da obrate pozornost na aktualne uvjete korištenje platforme Sigurna okupljanja.

Naime, u ovome trenu platforma Sigurna okupljanja odnosi se isključivo na kulturno-umjetnička događanja (koncerte, festivale, kazališne predstave, izložbe).

Platforma je uključena u preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za održavanje profesionalnih i amaterskih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija.

Organizatori isključivo ovakvih vrsta okupljanja koji očekuju dolazak više od 100 posjetitelja obvezni su dostaviti obavijest o održavanju okupljanja putem sustava okupljanja.hr.

Nositelji platforme su Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo kulture i medija, uz partnerstvo Stožera civilne zaštite RH i HZJZ-a, a prilikom njezine izrade i prilagodbe konzultirani su predstavnici kulturnih i kreativnih industrija.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: