SAP rješenje za tvrtke od pet zaposlenih

Business ByDesign

0 Flares 0 Flares ×

17. studenoga 2021. – Hrvatska podružnica tvrtke Atos početkom studenog postala je SAP-ov partner za implementaciju rješenja SAP Business ByDesign. Riječ je o novom SAP-ovom sustavu za upravljanje poslovnim informacijama (ERP), namijenjenom srednje velikim i malim tvrtkama.

SAP Business ByDesign se nalazi u oblaku i koristi se kao internetska usluga, ima ugrađenu podršku i funkciju samousluživanja zaposlenika, što dodatno pojednostavljuje njegovu uporabu. Prilagođen je za rad na svim platformama, od osobnih i prijenosnih računala do tableta i pametnih mobitela. Namijenjen tvrtkama od pet do nekoliko tisuća korisnika sustava.

Rješenje SAP Business ByDesign pokriva sva važnija poslovna područja, počevši od odnosa s korisnicima i ljudskih resursa, poslovne inteligencije do financija, kontrolinga, upravljanja projektima, nabave, proizvodnje, prodaje i marketinga.

Atos je u Hrvatskoj do sada implementirao rješenja kao što su SAP ERP, SAP S/4HANA ili SAP Sales Cloud, a sada će implementirati i Business ByDesign, rješenje namijenjeno tvrtkama koje se nalaze na putu digitalne transformacije. Tvrtka ima ekspertizu u raznim područjima poslovanja, poput nabave, proizvodnje i distribucije, uz iskustvo rada u svim industrijama – od telekomunikacija, javnog sektora, maloprodaje, do proizvodnje i transporta.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

Odgovori

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: