Shift – o budućnosti novca.

Shift Money konferencija održati će se 26. i 27. studenog u Zagrebu.

0 Flares 0 Flares ×

Nakon sedme uzastopne konferencije Shift, održane nedavno u Splitu, namijenjene isključivo programerima, organizator širi ponudu i pokreće konferenciju posvećenu isključivo financijskim tehnplogijama i startupima.

Shift Money konferencija održati će se 26. i 27. studenog u Zagrebu. Teme su tehnologije koje se primijenjuju u financijskim uslugama, novi načini plaćanja, blockchain, kriptovalute, ICO, revolucija u području zajmova i osiguranja, itd.

Shift Money je zamišljen kao godišnji događaj koji će tijekom dva dana na jednom mjestu okupiti predstavnike najznačajnijih tvrtki i stručnjake iz svih sektora FinTech industrije

Na pozornici će svoje ideje i iskustva predstaviti više od pedeset vodećih stručnjaka, među kojima i poznavatelji fintech sektora iz trvtki kao što su Barclays, The Economist, PayPal, Lloyds Bank, BBVA, Coinbase i mnogih drugih.

Shift Money Challenge 2018. 
Osim plenarnog dijela, na konferenciji Shift Money će deset startupa iz financijskog svijeta dobiti priliku predstaviti svoje ideje ispred žirija, investitora i novinara te ih uvjeriti kako upravo oni mogu najviše utjecati na industriju financijskih tehnologija.

Četiri najbolja tima će svoje startupe prezentirati na drugom danu konferencije, a najbolji od njih će odnijeti titulu pobjednika Shift Money Challenge 2018. Ako imate svoj startup i želite biti dio ove priče, možete se prijaviti do 20. rujna.

Konferencija će se održati u zagrebačkoj Laubi.

Više informacija, kao i karte za konferenciju, možete pronaći na službenoj stranici money.shiftconf.co.

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: