Širenje u regiju

Infinum preuzeo makedonsku tvrtku za razvoj digitalnih proizvoda

0 Flares 0 Flares ×

1. prosinca 2021. – Infinum, hrvatska tvrtka specijalizirana za razvoj digitalnih proizvoda potpisala je ugovor o preuzimanju makedonske tvrtke 3P Development. Infinum planira intenzivno ulagati u svoju makedonsku podružnicu i kroz tri godine proširiti tamošnji tim na oko 100 zaposlenika.

Riječ je o daljem širenju poslovanja – Infinum je otvorio urede na još tri nova tržišta, tako da sada posluju na šest lokacija diljem Europe i Amerike. Makedonsku podružnicu Infinuma voditi će osnivač 3P Developmenta, Gjorgi Kosev. Portfelj makedonske agencije uključuje projekte za Virgin Mobile, Novartis, Hilton, Coca – Cola HBC.

3P Development će, sada u sklopu Infinuma, nastaviti pružati podršku postojećim klijentima. No, kako makedonski ured bude rastao, tamošnji će zaposlenici dobiti priliku raditi i na novim i još većim projektima za globalno tržište.

Zbog veličine Infinum grupe transakciju još formalno treba odobriti Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja, a tada će Infinum i službeno krenuti s radom na novoj regionalnoj lokaciji. GRUBIŠIĆ & Partneri Korporativne financije angažirani su kao financijski savjetnik Infinuma dok je Odvjetničko društvo Polenak angažirano kao pravni savjetnik.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: