Solidna stipendija za digitalni marketing

RBA dodjeljuje 100.000 kuna za studij na učilištu Algebra

0 Flares 0 Flares ×

30. ožujka 2022. – Raiffesien bank Austria u akademskoj godini 2022./2023. dodijelit će stipendiju za preddiplomski studij digitalnog marketinga kojom se pokrivaju troškovi za sve tri godine studija na Visokom učilištu Algebra. Stipendija nosi ime po Luki Maku, prerano preminulom mladom stručnjaku RBA iz niše digitalnih kanala, platformi i digitalnog marketinga, a pokrenuli su je njegovi kolege zbog dobrote, pozitive i inspiracije koju je Luka donosio u svakodnevnom radu.

Stipendija je namijenjena kandidatima koji u stalnoj potrazi za znanjem, rado slušaju, ne boje se postavljati pitanja, a još više vole tražiti odgovore. Da bi se prijavili, kandidati trebaju do 10. lipnja 2022. na adresu stipendija@algebra.hr poslati životopis i zamolbu u okviru koje će, osim pružanja osnovnih informacija o sebi, odgovoriti na pitanja „Koji je za tebe dobar primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ i „Koji je za tebe loš primjer digitalnog oglašavanja i zašto?“ te odgovore potkrijepiti primjerima.

Puna trogodišnja stipendija Luka Mak dodjeljuje se drugu godinu zaredom u spomen na Luku Maka, „dobrog duha“ RBA, a prijave su otvorene do 10. lipnja 2022.

„Luka je bio nevjerojatan pojedinac koji nas je mnogočemu naučio i koji je bio svjestan vrijednosti učenja. Poticao nas je da se razvijamo, postavljamo pitanja i dijelimo ideje. Baš zbog toga, u njegov spomen, ovom stipendijom želimo potaknuti buduće studente Algebre da napreduju, uče, razvijaju se i pomiču svoje granice. Iznimno smo ponosni da će u Lukino ime jedan odlikaš moći započeti svoj akademski razvoj“, izjavio je Ivan Tolić, direktor korporativnih komunikacija i održivog razvoja RBA.

„Svjesni smo važnosti digitalnih tehnologija i njihovog utjecaja na razvoj društva, stoga nas veseli što ćemo i u nadolazećoj akademskoj godini još jednom nadarenom studentu omogućiti akademski i profesionalni razvoj u ovome podruju. Posebno nam je drago da kroz ovakve partnerske programe stipendiranja, ali i svoj samostalni stipendijski program, možemo pružiti većem broju mladih osoba mogućnost visokog obrazovanja u jednom od najtraženijih područja zaposlenja današnjice“, naglasio je Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra.

Više informacija o prijavi na natječaj za dodjelu stipendije Luka Mak nalazi se na službenoj stranici Visokog učilišta Algebra.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: