Spremnost projekata za buduće financiranje

Edukacija za poduzetnike inovatore

0 Flares 0 Flares ×

25. ožujka 2021. – BAIF – Business Angels Impact Fund i Hrvatska udruga poslodavaca pokreću program edukacija* i mentoringa s ciljem podizanja spremnosti projekata za buduće financiranje. Program je namijenjen startup tvrtkama, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima. Nije bitno u kojoj su fazi razvoja, jedino što je važno je da je riječ o ideji, proizvodu i-ili usluzi sa znantnim, pozitivnim utjecajem na društvo.

Program radionica dizajniran je da zadovolji i najspecifičnije potrebe poduzetnika inovatora, a temelji se na online platformi za savladavanje poduzetničkih sadržaja, individualnom pristupu i savjetovanju, praktičnom radu te razmjeni iskustava i znanja.  Više o programu možete pročitati u brošuri, a internetska stranica projekta je: www.baif.hr


*Nositelj projekta je Krapinsko-zagorska županija dok su koordinatori Hrvatska udruga poslodavaca, Zagorska razvojna agencija, Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije i Feelsgood Capital Partners. Projekt je ukupno vrijedan 318.441,63 EUR, od čega se kroz potporu Europske komisije, EASI program, sufinancira 249.641,63 EUR, a ostatak sredstava vlastiti je doprinos partnera.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: