Stipendije za MBA tečaj

Algebra MBA e-Leadership program

0 Flares 0 Flares ×

4. svibnja 2021. – Još deset dana traju prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj za program Algebra MBA e-Leadership. Dodijeljuje se jedna puna i jedna 50-postotna te tri djelomične stipendije svima koje zanima tečaj poslovne adminstracije prožet temama vezanima uz četvrtu industrijsku revoluciju. Ukupna vrijednost stipendija je nešto viša od pola milijuna kuna.

Prijave na stipendijski natječaj moraju biti individualne, no kako se na samom stipendijskom danu formiraju natjecateljski timovi i članovi tri najbolje plasirana će osvojiti djelomične stipendije za MBA studij.

Stipendijski natječaj Algebrinog MBA programa prilika je za upoznavanje i poslovno umrežavanje, jer tijekom jednog dana, koliko traje finalno natjecanje na kojem se rješava neki konkretan poslovni izazov, privlači ljude na sličnim karijernim pozicijama u nekim od najboljih hrvatskih i međunarodnih tvrtki.

Algebrin MBA program e-Leadership kombinira znanja i vještine s područja poslovnog upravljanja, menadžerskih vještina i poznavanja digitalnih tehnologija te provođenja digitalne transformacije.

Rok za prijavu na stipendijsko natjecanje za ovu godinu je 14. svibnja 2021., a više informacija o uvjetima prijave na natječaj, uvjetima samog studija, kao i prijavnica, nalaze se na: https://www.algebra.hr/mba/about/mbascholarship/.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: