Stipendije za studij računarstva

Dodjeljuje Udruga za poticanje obrazovanja Servus

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 8. lipnja 2020. – Udruga za poticanje i razvoj obrazovanja – Servus u novoj će akademskoj godini stipendirati dvoje studenata slabijeg imovinskog stanja koji upišu neki od pred diplomskih studija iz područja računarstva (programsko inženjerstvo, sistemsko inženjerstvo ili multimedijsko računarstvo) na Visokom učilištu Algebra.

Stipendija je namijenjena pojedincima koji imaju želju i ambiciju te potencijal završiti studij ove vrste ali si ga, zbog imovinske situacije, nisu mogli priuštiti.

Stipendija je namijenjena pojedincima koji imaju želju i ambiciju te potencijal završiti studij ove vrste ali si ga, zbog imovinske situacije, do sada nisu mogli priuštiti.

Suradnja udruge Servus i Visokog učilišta Algebra odvija se već drugu godinu zaredom, a ovogodišnji stipendijski fond je dosegao skoro dvjesta tisuća kuna.

Cilj udruge je nastaviti i dodatno razraditi projekt stipendiranja studenata i navesti ih na razmišljanje o važnosti obrazovanja kako bi i sami, za koju godinu, predložili svoje buduće kolegice i kolege koje bi vrijedilo stipendirati.

Vrednovanje prijava za punu stipendiju za sve tri godine preddiplomskog studija računarstva uzet će u obzir ocjene iz srednje škole koje moraju u ukupnom prosjeku biti najmanje 4.2, ostvareni rezultat na ispitima državne mature (Hrvatski jezik, Matematika, Engleski jezik), rezultate na natjecanjima iz računarstva, informatike i matematike te potvrde sudjelovanje na relevantnim projektima (ako je kandidat/kandidatkinja sudjelovala na istima), pisma preporuke, kao i trenutni socijalno-ekonomski status kandidata.

Natječaj je otvoren do 6. srpnja 2020. a sve informacije i obrasci prijave nalaze se na ovoj poveznici.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: