Strani diplomatski predstavnici posjetili Infobip

Gospodarski predstavnici iz 25 zemalja

0 Flares 0 Flares ×

Vodnjan, 29. rujna 2022. – Gospodarski predstavnici diplomacija 25 zemalja iz cijelog svijeta posjetili su Infobipov kampus Pangea u Vodnjanu, gdje su se upoznali s predstavnicima kompanije i poslovanjem prvog hrvatskog jednoroga.

Kroz prostore su ih proveli suosnivač i glavni operativni direktor Infobipa Roberto Kutić, Infobipova potpredsjednica za korporativne poslove Aurora Volarević te pravni savjetnik Infobipa, odvjetnik Tiziano Sošić, koji je ujedno Počasni konzul Italije.

Posjet delegacije organiziralo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, a dolazak u Infobip dio je programa posjeta Istarskoj županiji. Predstavnici zemalja kao što su SAD, Francuska, Švedska, Njemačka, Španjolska te brojni drugi upoznali su se s poslovanjem Infobipa i prisutnosti globalne cloud komunikacijske platforme iz Hrvatske u njihovim državama.

Infobip, koji se bavi komunikacijama na cloud tehnologijama, posluje na šest kontinenata u 190 zemalja svijeta a ima urede u sedamdesetak zemalja. Infobip je na globalnom tržištu prisutan od svojeg osnutka, a danas je lider CPaaS segmenta.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: