Stratup Factory – četvrti ciklus

Startup Factory i Zagreb Connect

0 Flares 0 Flares ×
Prijave traju od 1. srpnja do 15. rujna

Zagrebački inovacijski centar u ponedjeljak 1. srpnja otvara prijave za Startup Factory 2019. Riječ je o višestruko nagrađivanom, prvom javno financiranom predakceleracijskom programu na području Zagreba i šire. Taj program Grad Zagreb je putem ZICER-a pokrenuo još prije četiri godine.

Tijekom posljednja tri ciklusa najboljim zagrebačkim startupovima dodijeljeno je više od dva milijuna kuna za razvoj proizvoda. Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja.

Grad Zagreb i ove godine spaja svoje najznačajnije projekte za razvoj startup i inovativnog poduzetništva – Startup Factory i Zagreb Connect.

Program olakšava poslovanje novopokrenutim tvrtkama u fazi razvoja inovativnih proizvoda i širenja na postojeća i nova tržišta. Pritom, tijekom osam tjedana pruža im i intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku.

Najboljim timovima Startup Factory ove godine osigurava i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti od milijun kuna. Pobjednici programa bit će izabrani krajem studenog na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.

Prijave traju od 1. srpnja do 15. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od tri do pet članova komplementarnih znanja.

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.zicer.hr/.

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: