Studentska praksa za posao

Arbona i FOI postali strateški partneri

0 Flares 0 Flares ×

Varaždin, 24. rujna 2019. Varaždinski Fakultet organizacije i informatike osnažuje vezu s gospodarskim sektorom potpisom ugovora s digitalnom agencijom Arbona putem kojeg će studentima biti omogućeno da već za vrijeme fakultetskih dana steknu iskustvo iz poslovne prakse.

Riječ je o suradnji koja će se sastojati od mnogobrojnih zajedničkih aktivnosti kroz koje će studenti FOI-ja, njih 2800, imati priliku uz redovna predavanja biti uključeni u praktični dio poslovnog svijeta uz mentorstvo stručnjaka iz Arbone.

Tijekom ove suradnje, najboljim studentima biti će dodijeljene nagrade za izvrsnost tijekom akademske godine te će imati priliku u Arboni pronaći radno mjesto nakon studija.

U okviru ove suradnje Arbona će opremiti jednu laboratorijsku dvoranu na FOI-ju novom opremom, koja će poboljšati standard i uvjete u kojima se odvija nastava.

Ugovor o strateškom partnerstvu između digitalne agencije ​Arbona i ​FOI-ja. Ugovor su potpisali prof. dr. sc. Neven Vrček, ​dekan FOI-ja i Sandro Lazarić, direktor Arbone.

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: