Svjetski dan vrijednosti

Tema ovogdišnjeg Svjetskog dana vrijednosti je – ponovno povezivanje.

0 Flares 0 Flares ×
Cilj je potaknuti pojedince i organizacije na ponovno povezivanje i osvještavanje vrijednosti kojima se rukovode funkcionirajući u današnjem svijetu.

21. listopada 2021. – Danas je svjetski dan vrijednosti – dan kada se provode razne akcije kako bi se na našem planetu promovirale teorija i praksa svega što donosi vrijednost. Tema ovogdišnjeg Svjetskog dana vrijednosti je – ponovno povezivanje. Cilj je potaknuti pojedince i organizacije na ponovno povezivanje i osvještavanje vrijednosti kojima se rukovode funkcionirajući u današnjem svijetu. Dakle, zapitajte se: što možete učiniti danas, kako biste osnažili vrijednosti u koje vjerujete i na temelju kojih živite i poslujete. I učinite to.

To može biti i nešto vrlo jednostavno kao što je zahvala nekom članu vaše obitelji za sve što je učinio za vas i svijet, ili zahvala nekoj humanitarnoj organizaciji koju potpomažete, tvrtki, drugom pojedincu, i tako dalje. Štos je da to učinite online – putem interneta, na društvenim mrežama, porukom e-pošte, pismom: zahvalite se svima koji dijele iste vrijednosti kao i vi.

Više pojedinosti.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: