Tehnologije u financijama

Konferencija F2 – Future of Fintech

0 Flares 0 Flares ×

U Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, u organizaciji medijske kuće Bug, održana je druga konferencija F2 – Future of Fintech, vodeći hrvatski skup za sve koji se bave primjenom tehnologije u svijetu financija i osiguranja.

Na konferenciji je održano 18 predavanja, dva keynote izlaganja i dvije panel diskusije, kroz koje se izbistrilo trenutno stanje fintecha u Hrvatskoj, regiji i svijetu.

„Prošle godine konferenciju smo održali na vrhuncu hypea oko kriptovaluta, i kvalitetnim sadržajima objasnili stanje na tom polju, tako da posjetiteljima Future of Fintecha događaji koji su uslijedili nisu trebali biti nikakvo iznenađenje. Upravo to i jest ideja ovakvih konferencija – da kroz networking i ekspertna izlaganja svi zajedno vidimo što se valja iza brda, koliko je opasnost stvarna ili ne, koja disruptivna tehnologija mijenja svijet financija kakav znamo, i kako da se na to pripremimo“. Ove godine taj pristup smo ponovili na još bolji način i s još više fintech tema u fokusu“ – rekao je direktor konferencije F2 Oleg Maštruko.

Više o tome, pročitajte OVDJE.

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: