Telekom bankarstvo

Suradnja Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke

0 Flares 0 Flares ×
Telekom bankarstvo predstavili su Goran Lončarić, direktor tog projekta u Hrvatskom Telekomu i Luka Tomašković, direktor Kanala isporuke i direktor Strategije Maloprodaje i razvoja poslovanja u Zagrebačkoj banci.

Zagreb, 28. kolovoz 2019. – Hrvatski Telekom i Zagrebačka banka danas su predstavili Telekom Bankarstvo – cjelovitu uslugu mobilnog bankarstva koja u sebi objedinjuje mobilnu aplikaciju, tekući račun, devizni račun, žiro račun, besplatne transakcije, Internet bankarstvo te ostale usluge banke poput gotovinskih i stambenih kredita te štednje i najbrže slanje novca putem IziPay usluge (bez naknade). Telekom Bankarstvo na raspolaganju je već od 10 kuna do 20 kuna mjesečno.

Postupak ugovaranja usluge Telekom bankarstvo u potpunosti je digitalan, a usluga je dostupna svakom tko ima pametni mobitel.

Uz osnovne bankarske usluge poput transakcijskih računa, korisniku su na raspolaganju i dodatne pogodnosti, primjerice deset besplatnih transakcija mjesečno, od čega do tri podizanja gotovog novca s kunskih računa na bankomatima drugih banaka unutar Hrvatske i EU-a bez naknade.  I odizanje gotovog novca debitnim karticama na Zabinim bankomatima (HRK) te u inozemstvu na bankomatima Grupe UniCredit karticama kunskih računa je bez naknade.

Sve ostale pojedinosti o usluzi možete pronaći na mrežnom odredištu
https://telekombankarstvo.hr

___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: