Traže se fintech inovatori i “disruptori”

OTP Startup Booster Program

0 Flares 0 Flares ×

7. ožujka 2022. – Mađarska bankarska OTP grupa ove godine po peti put pokreće svoj međunarodni program suradnje sa startup tvrtkama – OTP Startup Booster Program. To je višenamjenska inicijativa otvorena za sve startup tvrtke i timove iz cijelog svijeta, s već potvrđenim proizvodima ili tvrtke u fazi intenzivnog širenja. Prijave se primaju od danas do zaključno 11. travnja.

OTP Startup Booster Program nudi niz pogodnosti: osim pilot projekta s OTP bankarskom grupom, startup tvrtke mogu sudjelovati u stručnoj radionici, dobiti internu i vanjsku mentorsku podršku te imati pristup brojnim mogućnostima umrežavanja.

Programom rukovodi OTP LAB, a teme koje su interesantne OTP banci su izvan bankarska rješenja (ekološki osviješteni svakodnevni život klijenata i banke ) i inovacije specifične za maloprodajno i korporativno bankarstvo. Naravno, ako neki startup ima projekt ili proizvod vezan uz bankarski sektor, izvan navedenih tema, no karakteristika kojima može poremetiti sadašnje stanje u svijetu financija, OTP banka će ga rado primiti u program.

Odabir startup tvrtki i ove će se godine odvijati u tri faze: da bi se prijavili, startup tvrtke i timovi moraju ispuniti prijavni obrazac dostupan na internetu, a nakon pregleda prijavljenih, odabrane startup tvrtke i timovi imat će priliku susresti se s predstavnicima specijaliziranih područja u online intervjuu. Predstavnike 25-30 najboljih startup timova OTP grupa će pozvati na završne Selekcijske dane, koji se planiraju održati u Budimpešti krajem svibnja, u Akvárium Klubu, uz osobno prisustvo.

Pilot razdoblje suradnje sa startup tvrtkama i timovima počinje 5. rujna 2022. i traje do 25. studenoga 2022. Na online Demo danu, koji je zakazan za 30. studenoga, startup tvrtke će imati priliku predstaviti svoja postignuća upravi OTP grupe, investitorima te stručnjacima za inovacije iz niza velikih domaćih i međunarodnih tvrtki.

Nakon Demo dana, startup tvrtke i timovi koji će predstaviti najperspektivnije programe moći će započeti s realizacijom svojih proizvoda, između 1. siječnja i 30. lipnja 2023. s članom OTP bankarske grupe, u okviru dugoročnog partnerskog ugovora.

Više pojedinosti: www.otpstartup.com.


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: