Tražena openSAP edukacija

Više od tri milijuna polaznika

0 Flares 0 Flares ×

Internetska platforma za online učenje, openSAP, koja korisnicima nudi besplatne tečajeve iz različitih područja (tzv. MOOC – massive open online courses), dosegnula je broj od tri milijuna upisanih polaznika,

Samo u ovoj godini tim tečajevima je pristupilo više od 700 tisuća novih polaznika, što je do sada najveći broj od pokretanja platforme.

Približno trećina onih koji su se prijavili tijekom 2018. godine odabrali su neku od edukacija o najnovijim inovacijama koje se koriste u poslovanju inteligentnih tvrtki. Riječ je o kvalitetnoj poduci u radu s rješenjima kao što su SAP S/4HANA Cloud, SAP Cloud Platform, SAP C/4HANA, SAP HANA Data Management Suite i SAP Leonardo.

Što se tiče korištenja platforme openSAP u Hrvatskoj, podaci iz godine u godinu ukazuju na rast broja korisnika te broja upisanih tečajeva. Tijekom 2018. godine, platforma openSAP je dosegnula broj od 658 registriranih korisnika iz Hrvatske koji su do danas upisali sveukupno 2730 tečajeva.

Do kraja ove i početkom iduće godine, na platformi openSAP bit će besplatno dostupno nekoliko novih poslovnih tečajeva – cjelovit popis može se pronaći ovdje: open.sap.com/courses.
___

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: