Traži se najbolji zaposlenik

Usmjeriti pozornost na sve ljude koji se u svakodnevnom poslu iznimino trude.

0 Flares 0 Flares ×

Hrvatska udruga poslodavaca  (HUP) poziva tvrtke članice da svoje najbolje zaposlenike prijave za priznanje i „Nagradu dr. Dražen Glavaš“ za djelatnika godine. Nagrada se dodjeljuje u sklopu projekta Mali svjetionik.

HUP time prepoznaje važnost vrednovanja onih djelatnika koji svojim predanim radom stvaraju dodanu vrijednost organizacijskoj kulturi i konačnoj uspješnosti poduzeća u kojima rade i zato je počasni partner ovog projekta.

Cilj je dati posebno priznanje osobi koja se ističe poštivanjem načela koje projekt zastupa: poštenje, lojalnost, odgovornost, briga za kolege i iskrenost. Takva osoba će primiti nagradu Dr. Dražen Glavaš, koja uključuje i 30 tisuća kuna bruto.

Većina nagrada u poslovnom svijetu usmjerena je na profitabilnost i ostvarenu ekonomsku vrijednost. Suprotno tome, projektom Mali svjetionik želi se usmjeriti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu, na ljude koji se u svakodnevnom poslu iznimno trude.

Priče koje traže organizatori projekta Mali svjetionik, priče su koje opisuju kako su zaposlenici ispoštovali vrijednosti rada i poštenja, lojalnosti, energičnosti, brige za kolege i tome slične vrijednosti.

Svog djelatnika, kolegu ili kolegicu možete nominirati do kraja rujna ove godine, putem ove poveznice.

Više o kriterijima nagrade za najboljeg zaposlneika pročitajte na web stranici projekta Mali svjetionik

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: