Traži se novi prvi čovjek HUP-a

Otvoren nominacijski postupak

0 Flares 0 Flares ×
Izvanredna Sjednica Skupštine Hrvatske udruge poslodavaca

Zagreb, 27. svibnja 2020. – Na zajedničkoj sjednici Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca koja je održana danas uoči najavljene izvanredne sjednice Skupštine HUP-a, Gordana Deranja predložila je Izvršnom odboru da se otvori nominacijski postupak izbora nove predsjednice ili predsjednika HUP-a.

Nakon zajedničke sjednice Savjeta, Nadzornog i Izvršnog odbora HUP-a održana je izvanredna Sjednica Skupštine Hrvatske udruge poslodavaca na kojoj je podržan prijedlog za otvaranje nominacijskog postupka izbora nove predsjednice ili predsjednika HUP-a.

Sjednicu je vodio  Jako Andabak, član Izvršnog odbora HUP-a. U okviru rasprave usuglašeno je da se nastavi daljnje unaprjeđenje djelovanja i rada HUP-a. Pohvaljena je i uloga HUP-a u nošenju sa kriznom situacijom uzrokovanom koronavirusnom bolesti COVID-19.

Danas je također održana i sjednica Vijeća članova HUP-a na kojoj je usvojen prijedlog za otvaranje nominacijskog postupka izbora nove predsjednice ili predsjednika HUP-a.

Odlučeno je da predsjednica Vijeća članova HUP-a, gospođa Marina Pulišić, privremeno obavlja funkciju predsjednice HUP-a do izbora nove predsjednice ili predsjednika HUP-a.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: