Traži se šesnaest pripravnika

A1 Start

0 Flares 0 Flares ×

17. svibnja 2022. – Program A1 Start, naše telekomunikacijske kompanije A1, traži šesnaest pripravnika koji će prva radna iskustva i znanja stjecati na projektima iz područja podatkovne znanosti, analitike, umjetne inteligencije, razvoja proizvoda, softvera, optičke i 5G mreže, uz podršku mentora i A1 timova.

Uz pogodnosti koje imaju stalno zaposleni u A1, polaznike Start programa polaznike očekuju i edukacije u važnim poslovnim vještinama poput (prodajnog) pripovijedanja, prezentacije, učinkovite komunikacije, agilnih načina rada i slično.

A1 Start program svojevrsni je kamp za novačenje darovitih. U prvoj generaciji A1 je na taj način odabrao deset ljudi koje je zaposlio i koji sad grade svoju ICT karijeru u toj kompaniji. Pripravnički program A1 Start kompanija je zamislila kao most između obrazovnog i realnog sektora, gdje mladi stručnjaci stječu iskustvo u poslovima koji će formirati tržišta budućnosti.

Evo što kažu neki od polaznika.

„A1 Start program ispunio je sva moja očekivanja. Željna sam novih znanja i u radu primjenjujem savjete iskusnijih kolega“, izjavila je Ksenija Dutković, A1 start pripravnica i mlađa podatkovna analitičarka. S njom se slaže i Paula Hercigonja, mlađa podatkovna znanstvenica: „Najdraži izazov s kojim sam se dosad susrela bilo je unapređivanje internog chatbota Bob Rocka. Na tom projektu naučila sam kako izgleda proces izgradnje virtualnog asistenta i bolje se upoznala s obradom prirodnog jezika, jednim od područja umjetne inteligencije“.

Natječaj za A1 start otvoren je do 9. lipnja do kada svi zainteresirani trebaju poslati svoj životopis i motivacijsko pismo. Nakon toga slijedi selekcijski proces, a pripravnici će započeti s radom 1. rujna 2022.

Više pojedinosti


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: