U potrazi za inovacijama hrvatskih i indijskih startupa

HAMAG-BICRO i Startup India

0 Flares 0 Flares ×

19. travnja 2022. – Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Startup India organiziraju natjecanje Indijsko-hrvatski startup izazov u suradnji s tvrtkama partnerima Infobip, Končar i HexGn, uz podršku Veleposlanstva Republike Indije u Hrvatskoj.

Traže se inovativna rješenja za tri zadana izazova u području održivosti, sredstava za život, ciljeva održivog razvoja, zelene energije, obrazovanja i razvoja vještina: Čista voda i bolja kvaliteta življenja, Smanjena nejednakost te Dostojanstven rad i gospodarski rast.

Sudionici Indijsko-hrvatskog startup izazova koji ponude najbolja rješenja, mogu osvojiti novčane nagrade, mentorstvo, inkubaciju i poslovna rješenja za rast. Ukupna vrijednost nagradnog fonda procjenjuje se na 43 tisuće američkih dolara.

Tvrtke partneri Indijsko-hrvatskog startup izazova osigurat će sljedeće pogodnosti za najbolja rješenja hrvatskih i indijskih startup poduzeća koja će sudjelovati u natjecanju:

Infobip će među 12 uspješnih sudionika odabrati do tri najbolja startup rješenja i dodijeliti svakom od njih nagradu u obliku proizvoda i usluga tvrtke Infobip ukupne vrijednosti 10 tisuća američkih dolara. Odabrani startup timovi dobit će podršku Infobip tima kako bi što više iskoristili mogućnosti Infobip proizvoda za njihov rast.

Končar će za najbolje startup rješenje izazova Dostojanstven rad i gospodarski rast osigurati novčanu nagradu u vrijednosti 10 tisuća kuna bruto iznosa ( probližno 1694 dolara).

Hexgn će osigurati besplatan scale up program vrijedan dvije tisuće dolara, svakom od 12 uspješnih sudionika (šest iz Indije i šest iz Hrvatske). Program će trajati 45 dana dvaput tjedno.

Zainteresirana startup poduzeća mogu prijaviti svoja inovativna rješenja do 20. svibnja 2022. na službenim stranicama Startup India putem ove poveznice. Pobjednici će biti proglašeni na događanju u organizaciji HAMAG-BICRO-a 14. lipnja 2022. i objavljeni na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a.


 

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: