Uključite se u rad GSV-a

Poziv poduzetnicima

0 Flares 0 Flares ×

Hrvatska udruga poslodavaca, kao i prethodnih godina, poziva sve poduzetnike da se aktivno uključe u izradu zakonodavstva koje će se donositi ili mijenjati tijekom 2019. godine.

Poduzetnici koji žele sudjelovati u radu Gospodarsko-socijalnog vijeća trebaju preuzeti dokument s Prijedlogom programa rada GSV-a za 2019. g. te označiti propise u čijoj izmjeni žele sudjelovati.

Trebaju upisati svoju tvrtku i, ako žele, adresu e-pošte osobe ili više osoba koje su konkretno zainteresirane za pojedini propis ili temu kako bi ih HUP tijekom godine mogao obavještavati i pozivati kada na red dođu teme od interesa.

Nakon što se unesu podaci i modaliteti rada (radna skupina, povjerenstvo GSV-a, Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća) poduzetnici mogu predložiti svoje ideje o izmjenama i dopunama propisa koji nisu navedeni u samom Prijedlogu, a smatraju da ih je potrebno mijenjati.

Preuzmite Prijedlog programa rada GSV-a za 2019., unesite tražene podatke u taj dokument i pošaljite ga na adresu e-pošte direkotrice granskih udruga HUP-a, Jasminke Martinović:
jasminka.martinovic@hup.hr

Rok za dostavu vaših prijedloga je petak, 25. siječnja 2019.

___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: