Virtualni skup o inovacijama

Innovation Summit World Tour 2020

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb / Pariz 9. listopada 2020. – Tvtrtka Schneider Electric, specijalizirana za digitalizaciju upravljanja energijom i automatizaciju, započela je seriju vitualnih događanja – Innovation Summit World Tour 2020. – koja će se održavati do 26. studenoga širom svijeta. Riječ je o događaju koji se organizira već petu godinu zaredom, a okuplja stručnjake, partnere i kupce tvrtke Schneider Electric, te ostale zainteresirane ljude iz čitavog svijeta.

Ovogodišnji Schneider Electricov Innovation Summit prvo je izdanje koje će se odvijati isključivo putem interneta, a obuhvaća deset regionalnih – i interaktivnih – događaja koji će se održati u slijedećih osam tjedana. Teme će biti elektrifikacija, digitalizacija, inovacije, upravljanje energijom i industrijska automatizacija u stvaranju svijeta s nižom potrošnjom ugljika i ograničavanju klimatskih promjena na 1,5 °C.

Na ovogodišnjem Innovation Summitu održani su i i održati će se razgovori između izvršnih direktora Schneider Electric-a i čelnika AECOM-a, vodeće tvrtke za infrastrukturno savjetovanje, GlaxoSmithKline-a, globalne tvrtke za zdravstvenu skrb, RIB Software-a, predvodnika u građevinskoj industriji i AVEVA-a, globalnog predvodnika u inženjeringu i industrijskom softveru.

Održane su i (održavati će se do kraja studenog) interaktivne panel diskusije s predstavnicima: JPMorgan Chase & Co, tvrtke za financijske usluge, McDonalds-a, trgovca prehrambenim uslugama, Danone-a, globalne prehrambene tvrtke, JLL-a, tvrtke za nekretnine i investicije, Acciona, pružatelja projekata infrastrukture i obnovljivih izvora energije, Enedis-a, francuskog operatora električne mreže, Suez-a, pružatelja usluga zaštite okoliša i globalno savjetovališta za dizajn, inženjering i arhitekturu Arup-a.

Sudionici Summita mogli su posjetiti i virtualni Innovation Hub, gdje su u 3D-u mogli pobliže upoznati inovacije Schneider Electrica i njegovih tehnoloških partnera, te se uživo povezati sa Schneider Electric-ovim laboratorijima, izložbenim salonima i proizvodnim pogonima širom svijeta, razgovarati sa stručnjacima i vidjeti praktične demo snimke.

Više pojedinosti


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d blogeri kao ovaj: