Vodič za online prodaju

Novi projekt udruge eCommerce Hrvatska

0 Flares 0 Flares ×

Zagreb, 4. prosinca 2019. – Udruga eCommerce Hrvatska utemeljena je prije četiri godine kao realizacija ideje o stvaranju jedinstvenog mjesta s najboljim informacijama o elektroničkoj, internetskoj trgovini. Sve je počelo kao grupa na Facebooku, koja danas ima više od četiri tisuće članova i služi kao “hub” na kojem se svaki dan razmjenjuju informacije.

Za svakoga tko želi pokrenuti vlastitu web trgovinu – komercijalni internetsku stranicu to je prvo mjesto koje treba posjetiti. Na toj grupi se već više od četiri godine priča o svemu što je bitno u elektroničkoj trgovini. Godinu dana nakon pokretanja Facebook grupe podignut je i portal ecommerce.hr, a krenulo se i s mjesečnim okupljanjima (tzv. Meetup) za e-trgovce.

Ta okupljanja prosječno pohađa pedesetak e-trgovaca iz Hrvatske, koji tamo imaju priliku družiti se s iskusnijima od sebe, razmjenjivati informacije, doći do neke nove ideje i poboljšati svoje znanje o elektroničkoj trgovini.

Najnoviji projekt udruga eCommerce Hrvatska je poseban, Veliki vodič za online prodaju. U njemu su prezentirani rezultati prvog istraživanja koje je udruga provela među online kupcima, a tu su i osnovne informacije za uspješno pokretanje i vođenje webshopa u Hrvatskoj.

Vodič za online prodaju udruge eCommerce Hrvatska možete preuzeti OVDJE.

 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: