we.trade širi doseg

Blockchain platforma koja pojednostavljuje trgovinske financijskie transkacije.

0 Flares 0 Flares ×

CaixaBank, Erste Group i UBS pridružili su se platformi we.trade – koja se bavi digitalnim uslugama trgovine temeljenima na blockchain tehnologiji.

Na we.trade platformi surađuju još i Deutsche Bank, HSBC, KBC, Natixis, Nordea, Rabobank, Santander, Societe Generale i UniCredit, čime je broj dioničara porastao na dvanaest.

Većina navedenih banaka razvila je vlastita rješenja s IBM-om na platformi Hyperledger Fabric, open source blockchain okviru kojeg pokreće Linux Foundation.

Pridruživanjem banaka CaixaBank, Erste Group i UBS geografski doseg platforme we.trade proširuje se na Austriju, Belgiju, Dansku, Finsku, Francusku, Italiju, Nizozemsku, Norvešku, Njemačku, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Na platformi we.trade mala i srednja poduzeća mogu pregovarati i dovršavati narudžbe, uspostavljati uvjete ugovora o trgovini i pristupati financijskim uslugama s potpunom sigurnošću i povjerenjem da je tvrtka u drugoj zemlji pouzdan i dokazan korisnik banke partnera platforme we.trade.

Uslugu je u potpunosti moguće pratiti i brza je, omogućuje poslovanje s većim brojem uvoznika i izvoznika, podupirući internacionalizaciju. Klijenti se mogu registrirati preko svojih banaka.

Dvanaest glavnih europskih banaka zajamčilo je geografsku pokrivenost i pokrivenost klijenata u 13 zemalja, a u narednim će mjesecima dodatne banke svojim klijentima moći ponuditi we.trade.

we.trade je na Blockchain Expo Europe osvojio nagradu za najinovativniju uporabu blockchain tehnologije u financijskom sektoru za 2018. godinu.

Za više informacija o platformi we.trade posjetite: www.we-trade.com

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: