WinDays Virtual

Najveća domaća tehno konferencija – samo na internetu

0 Flares 0 Flares ×
WinDays Virtual pratilo 1.997 jedinstvenih korisnika iz Hrvatske i regije, a tijekom dana je zabilježeno 5.000 spajanja.

Zagreb, 22. travnja 2020.  – Po broju posjetitelja najveće tehnološka konferencija u Hrvatskoj, ona tvrtke Microsoft, danas, po prvi puta u svojoj višedesetljetnoj povijesti doživjela je svoje virtualno izdanje.

WinDays Virtual, je, kako organizatori kažu, online programski dan, koji će onima koji to žele pratiti omogućiti uvid u predavanja dvanaest domaćih i stranih predavača.

Program su vodili Igor Pavleković i Tomislav Tipurić, ekipa s dosta utakmica u nogama, kada su konferencije i primjena internetskih tehnologija u pitanju.

Predavanja konferencije WinDays Virtual trajala su tijekom cijelog današnjeg dana, a bavila su se temama kao što je sigurnost u komunikaciji na internetu, online edukacija i kako to raditi sam, a govorilo se i o, u posljednje tri godine, standardnoj temi svake tehnološke konferencije – umjetnoj inteligenciji.

Predavanja su se odvijajla u dva bloka, prijepodnevnom od 9:30 do 12:40 te poslije podnevnom od 13:25 do 16:45, a mogla su se pratiti putem Microsoft Teams Live Event aplikcije.

Svi zainteresirani su mogli sudjelovati bez prethodne prijave. Program je bio besplatan.

Tijekom WinDays Virtuala objavljen je i novi, jesenski, termin konferencije WinDays20 powered by Microsoft koja će se, kako je i planirano održati u Maistra hotelima u Rovinju od 28. rujna do 1. listopada ove godine. 


 

Autor: Zvonko Pavić

novinar i urednik

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: