Zaba kontakt centar je najbolji

Zaba je nagradu odnijela u konkurenciji šest kontakt centara s 31 i više radnika

0 Flares 0 Flares ×


Kontakt centar Zagrebačke banke najbolji je kontakt centar s više od trideset zaposlenih. Priznanje je dodijeljeno na 13. sastanku (tzv.MeetUP-u) Contact Center Akademije, koji se ovaj tjedan održao u Zagrebu.

MeetUp Contact Center Akademije je godišnja konferencija usmjerena na razmjenu najboljih praksi iskustava klijenata na hrvatskom tržištu.

Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke.

„Cilj kontakt centra Zagrebačke banke je što brže i efikasnije odgovoriti trenutnim potrebama naših klijenata u njihovom poslovanju s bankom. To ponekad može biti izazovno, s obzirom na dinamiku i odgovornost koju naši bankari svakodnevno preuzimaju. Zato nam je ovo priznanje važno, prvenstveno bankarima kontakt centra koji su u svakom trenutku klijentima na raspolaganju. I dalje ćemo kontinuirano raditi na kvaliteti naših servisa, obnovi znanja i razvoju novih vještina bankara, kako bi našim korisnicima omogućili najbolje korisničko iskustvo“, poručila je Dijana Hrastović, članica Uprave Zagrebačke banke.

Odluku o najboljem Kontakt centru u Hrvatskoj donio je stručni žiri od šest članova, na temelju strategije komunikacijskih kanala, pregleda usluga, ključnih ciljeva i mjera uspjeha te obujma i vrsta kontakata kroz različite komunikacijske kanale.

Zaba je nagradu odnijela u konkurenciji šest kontakt centara s 31 i više radnika

___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: