Zaba najbolje upravlja gotovinom

Zaba proglašena najboljom bankom u cash managementu u Hrvatskoj

0 Flares 0 Flares ×

Prema anketi časopisa Euromoney o upravljanju gotovinom za 2018. godinu, UniCredit je prvi izbor međunarodnih korporacija s poslovanjem u Srednjoj i Istočnoj Europi kada je riječ o uslugama upravljanja gotovinom, kao i usluga za klijente/nefinancijske institucije.

Zagrebačka banka proglašena je najboljom bankom u upravljanju gotovinom u Hrvatskoj, a UniCredit je to priznanje osvojio još i kao vodeći na tržištu u Austrije, Bosne i Hercegovine te Turske.

Uključujući Zabu, UniCredit je osvojio 23 nagrade za područje upravljanja gotovinom prema anketi koju je proveo Euromoney

Claudio Cesario, General Manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke

„Čast nam je što su klijenti prepoznali naš trud i podršku koju im pružamo – od lokalnih tvrtki do velikih međunarodnih korporacija. Kontinuirano ulažemo u kvalitetu svojih transakcijskih proizvoda i platnog prometa te ih poboljšavamo kako bismo uvijek ispunili očekivanja svojih klijenata i osigurali njihovo zadovoljstvo“, rekao je Claudio Cesario, General Manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke.

Upravljanje gotovinom, (cash management) odnosi se na skup transakcijskih proizvoda i usluga koje koriste tvrtke. Drugim riječima, Zaba je dokazala svoju kvalitetu u upravljanju računima, domaćim i inozemnim plaćanjima, gotovinom i ostalim transakcijskim proizvodima, što uključuje i e-zabu za tvrtke, m-zabu, dnevno-noćne trezore, bankomate i druge proizvode koji su razvijeni u posljednjih nekoliko godina kako bi ispunili potrebe klijenata.

UniCredit je dobio nagradu za najbolje upravljanje uslugama na globalnoj razini i u Srednjoj i Istočnoj Europi; u Sjevernoj Americi za financijske institucije; te u Austriji, Bosni i Hercegovini, Rumunjskoj i Srednjoj i Istočnoj Europi kao regiji za nefinancijske institucije.

Kada je u pitanju najbolje upravljanje uslugama u regiji SIE, UniCredit je proglašen najboljim u nekoliko kategorija, uključujući poslovne funkcije, financijske instrumente, osoblje i tehničke odredbe. U posljednjoj kategoriji UniCredit je izabran i kao najbolji u klasi u Zapadnoj Europi.

Euromoney anketa o cash managementu za 2018. godinu 17. je godišnja anketa vodećih pružatelja proizvoda i usluga za cash management diljem svijeta. Smatra se mjerodavnom anketom za globalnu industriju cash managementa te najopsežnijim vodičem u areni cash managementa na tržištu.
___

Autor: Pokreni posao

najkraći put do najbolje informacije za one koji žele stvarati nove vrijednosti

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
%d bloggers like this: